Reclame Campagne’s

Een belangrijk onderdeel van een communicatiestrategie is de reclamecampagne. Behalve dat de doelgroep deze boodschap op het netvlies moet krijgen, moet ze hem ook begrijpen en enthousiasmeren. Een boodschap die meer moet zijn dan communicatie, het moet een unieke beleving zijn. Sensco helpt evenementen en bedrijven zich op een duidelijke en onderscheidende manier in de markt te zetten. Onze diensten Wij verdiepen ons net zo lang in uw doelgroep en hun wensen tot we de perfecte basis hebben om uw reclamecampagne op te zetten.

Met onze kritische insteek en uitgebreide expertise verzorgen wij uw campagne van a tot z en tot in de puntjes: Ontwikkeling van een beeldmerk Maken van promotie producten, zoals posters, flyers, kranten, advertenties, magazines etc. Drukwerk uitbesteding Verspreiding PR ondersteuning met onder andere persberichten, werving mediakanalen en woordvoering.

Door onze brede expertise kunnen wij u van dienst zijn bij uw gehele communicatie, van ontwerp tot realisatie. Op basis van uw behoeften en onze expertise vertalen wij uw communicatie in bijvoorbeeld een huisstijl, website, brochure, advertentie of beursmateriaal. Wij leveren de pijlers om uw doelgroep te informeren, enthousiasmeren en tot actie aan te zetten. Bent u geïnteresseerd geraakt naar de mogelijkheden omtrent een reclamecampagne die tot in de puntjes verzorgd is? Neem dan contact met ons op.