Website’s

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Een ontwerp wat bij uw bedrijf pas en van deze tijd is? Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van websites. Wij kunnen uw website inrichten met een CMS, zodat u zelf informatie op uw website kunt plaatsen. Tevens hebben wij de kennis in huis om webshops te bouwen en in te richten. Wat is een CMS? CMS staat voor content management system. Dat wil zeggen dat er achter uw website een Woord editor zit waarmee u zonder enige programmeerkennis zelf tekst, foto’s of filmpjes op uw website kunt plaatsen.

Het is mogelijk om uw nieuwe website of zelfs uw bestaande website te voorzien van een CMS systeem. Wij gebruiken zelf ook een CMS om onze website makkelijk te kunnen beheren. Wilt u ook graag een mobiele website? Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen Zoekmachine optimalisatie.

Bij het bouwen van uw website wordt er uiteraard rekening gehouden met de optimalisatie van uw website voor Google. Is het voor u van belang goed vindbaar te zijn in Google dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij optimaliseren uw website zo dat u een optimalisatie score krijgt van  85% – 100%! Dit doen we door u website technisch en inhoudelijk maximaal te optimaliseren voor de vindbaarheid in Google. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Wij adviseren u graag!